Geld verdienen met het geven van je mening!

Geld verdienen met het geven van je mening? Het is mogelijk! Wordt beloond voor het invullen van eenvoudige vragenlijsten. Zonder verplichtingen, zonder vaste tijden. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel enquetes je invult. Klinkt dit interessant? Meld je dan aan op de websites van RespondentenDatabase.nl en Opinieland.nl Op deze websites kun je je gratis aanmelden als respondent. Voor iedere vragenlijst die je invult krijg je een vergoeding. Deze vergoeding komt overeen met +- 10 euro per uur.

Hoe werkt het?

Jouw mening is waardevol. Veel grote bedrijven doen aan marktonderzoek voor het verkrijgen van informatie, bijvoorbeeld om de bekendheid van een nieuw product te meten. Om snel aan de gewenste informatie te komen, maken deze grote bedrijven gebruik van de diensten van RespondentenDatabase.nl en Opinieland.nl. Door je aan te melden bij deze websites kan je direct beginnen met geld verdienen door vragenlijsten in te vullen.

Voordelen geld verdienen met marktonderzoeken

Geld verdienen met het deelnemen aan marktonderzoeken kent diverse voordelen. Een opsomming:

- Gratis inschrijven
- Krijg betaald voor iedere ingevulde vragenlijst
- Deel je eigen tijd in
- Uitbetaling in geld en cadeaubonnen
- Volledig anoniem

Wat levert het op?

Je krijgt voor iedere ingevulde vragenlijst een vergoeding. De vergoeding komt overeen met +- 10 euro per uur. Een groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je de vragenlijsten invult.