Geld verdienen met het schrijven van teksten

Geld verdienen met het schrijven van teksten? Het kan! Er zijn verschillende verzamelwebsites waar jij zelfgeschreven artikelen kunt publiceren. Vervolgens deel jij mee in de advertentie-inkomsten. Vind jij het leuk om teksten te schrijven en wil je daar geld mee verdienen? Dan is dit een uitgelezen kans.

Hoe werkt het?

Om te beginnen maak je een account aan op de website van InfoBron. InfoBron biedt schrijvers de mogelijkheid om artikelen te publiceren en vervolgens mee te laten delen in de gegenereerde advertentie-inkomsten. Je kunt artikelen schrijven over je hobby, veelvoorkomende problemen, reisverslagen, recepten of handleidingen. Er geldt slechts één belangrijke voorwaarde: de artikelen mogen niet gekopieerd zijn.

Geld verdienen met mijn geschreven teksten

Het schrijven van de artikelen is stap 1, geld verdienen met deze teksten is stap 2! InfoBron werkt samen met Google AdSense. Dit programma van Google zoekt advertenties die passen bij het onderwerp van jouw tekst. Als mensen jouw artikel lezen en klikken op één van de advertenties, ontvang jij een vergoeding. Google Adsense zorgt ervoor dat er te allen tijde advertenties worden getoond. Als jouw artikel eenmaal online staat, heb je er geen omkijken meer naar. Alles gaat op de automatische piloot.

Wat levert het op?

Ga uit van ongeveer 2 euro per maand per artikel. Dit lijkt misschien niet veel, maar als jij iedere week een nieuw artikel schrijft heb je na een jaar een (structurele) inkomstenbron van (52 artikelen x 2 euro per artikel) = 104 euro per maand. Wanneer ga jij beginnen met schrijven? Succes!