Geld verdienen met Youtube

Iedereen die wel eens een video kijkt op Youtube ontkomt er niet aan: het bekijken van een advertentie alvorens de video daadwerkelijk start. Deze advertenties worden natuurlijk niet zonder reden geplaatst. De eigenaar van de video kan hier een leuk zakcentje mee verdienen. In dit artikel leren wij je hoe je geld kunt verdienen met behulp van het plaatsen van video’s op Youtube.

Stap 1: word partner van Youtube (gratis)

Alvorens je kunt beginnen met het verdienen van geld op Youtube, dien je een account op Youtube aan te maken. Partner worden van Youtube is gratis en verplicht je tot niets.

Stap 2: creëer beeldmateriaal dat interessant is voor jouw doelgroep

Hoe vaker jouw filmpje op Youtube wordt bekeken, hoe hoger de mogelijke verdiensten komen te liggen. Bedenk originele filmpjes die jouw doelgroep leuk, grappig of interessant zullen vinden. Op Youtube zijn inmiddels miljoenen filmpjes te vinden. Het is aan jou de taak om een onderscheidend filmpje te maken zodat een grote groep mensen jouw filmpje wilt zien. Weet je dat voor elkaar te krijgen, dan kan het geld verdienen met Youtube beginnen!

Stap 3: zorg ervoor dat jouw filmpje bekend wordt / viral gaat

Met een leuk filmpje alleen ben je er nog niet. Zorg ervoor dat jouw filmpje bekend raakt bij het grote publiek. Als het een interessante video is, zal een groot gedeelte van de kijkers het filmpje delen op social media als Facebook en Twitter. Deze media kunnen zorgdragen voor een groot aantal kijkers, welke wellicht geneigd zullen zijn om het filmpje met hun vrienden / kennissen te delen. Op het moment dat die sneeuwbal aan het rollen gaat, kun je maandelijks duizenden euro’s verdienen met het publiceren van video’s op Youtube.